Hjem

Om Bokstavelig Talt AS

Det begynte med at jeg fikk et sjablongskriv av min som far som han hadde med seg hjem etter å ha seilt 2 år til sjøs i sin ungdom. Med disse messingsjablongene trykket han bla. sitt navn og adresse på skipssekken han også sydde sjøl, så disse sjablongene har stor affeksjonsverdi for meg samtidig som jeg er opptatt av språk og tekster. Gjerne med dobbel betydning. Derfor firmanavnet: Bokstavelig Talt AS

Bokstavelig Talt AS er en hobby som tydeligvis er et konsept som har falt i smak. Serlig i det mariime miljø og jeg følte «Kallet» til å etablere et lite firma sommeren 2017.
Konseptet går ut på å trykke båtnavn, hyttenavn og særtrykk som for eksempel: Carpe Diem, Be Happy og kjekt å ha på Pyntehåndkle/ duk, forkle eller løper i Blå Maritim kolleksjon eller Grønn Landlig kolleksjon. Det lages også en egen, tilsvarende julekolleksjon i rødt til jul.

Hos bokstavelig talt AS i Risør kan du få trykket den ultimate gave eller en unik tekstil til båten eller hytta med båten’s eller hytta’s navn.

Les mer under siden OM OSS