image_pdfimage_print

Om Bokstavelig Talt AS

Det begynte med at jeg fikk et sjablongskriv av min som far som han hadde med seg hjem etter å ha seilt 2 år til sjøs i sin ungdom. Med disse messingsjablongene trykket han bla. sitt navn og adresse på skipssekken han også sydde sjøl, så disse sjablongene har stor affeksjonsverdi for meg samtidig som jeg er opptatt av språk og tekster. Gjerne med dobbel betydning. Derfor firmanavnet: Bokstavelig Talt AS

Bokstavelig Talt AS er en hobby som tydeligvis er et konsept som har falt i smak. Særlig i det mariime miljø og jeg følte «Kallet» til å etablere et lite firma sommeren 2017.
Konseptet går ut på å trykke båtnavn, hyttenavn og særtrykk som for eksempel: Carpe Diem, Be Happy og kjekt å ha på Pyntehåndkle/ duk, forkle eller løper i Blå Maritim kolleksjon eller Grønn Landlig kolleksjon.
         
Du kan også få trykket ønsket tekst på badehåndkle/ badelaken.
      Det lages også en egen, tilsvarende julekolleksjon i rødt til jul.

Hos bokstavelig talt AS i Risør kan du få trykket den ultimate gave eller en unik tekstil til båten eller hytta med båten’s eller hytta’s navn.

Fine gaver, julegaver og kansje også firmagaver …

Bokstavelig Talt AS holder nå til i lokalene der min far drev Doster & Knutsen i mange år frem til 1995. Siden da har det vært blandt annet solarium i lokalene. og da dette ble nedlagt sommeren 2017, så jeg mitt snitt til å endelig kunne lage mitt eget lille sy-verksted i huset og butikklokalene hvor jeg er vokst opp. Jeg tror faktisk min mor og far syns det er hyggelig at jeg er å finne bak symaskinen i lokalene deres, og jeg får mange possitive tilbakemeldinger på at folk synes det er gøy at jeg har etablert firma og liker konseptet mitt.

Velkommen innom!

 

Gjengen bak BOKSTAVELIG TALT. Her med aktørene som syr. strikker og fotograferer og stiller ut i Syverkstedet mitt.

– Gro Hjort Berthelsen
Bokstavelig Talt AS
Org. Nr. 919399503
Postadresse: Viddefjellveien 16A 4950 RISØR
Besøksadresse: Carstensensgate 2 4950 RISØR
SMS: 99 61 13 97

Du kan betale kontant eller med bankkort.